entzun.eus

Musika albisteak
eta agenda astero
zure postontzian!


Hemen zaude -> Direktorioa / Taldeak
| Sindikatu - RSS | Testu tamaina AAA

Taldeak

Sortze data: - Jardunean

Fermin Muguruza

ska-reggae

Diskoetxea: talka

Management:akeita

Beti_izango_dugu_Bilbao

Lotura erlazionatuak
Kortatu taldearen rock, punk eta ska musiken ondotik, Negu Gorriak sortu zuen, musika moldeak nahasten eta soinu berritzaile nahiz latzak lantzen aurrendari izan zen taldea. Ferminen "bakarkako" diskoak reggaearen gaineko ikerlan eta eguneratze sakonak dira, dub, drum'n'bass eta azken joeretako soinuetatik abiatuta, klasikoak baztertu barik.
Partaideak
  • fermin muguruza
Diskografia
  • Asthmatic Lion Remix (2009)
  • Asthmatic Lion Sound Systema (2008)
  • Bass-que culture (2006)
  • Euskal Herria Jamaika Clash, 2006 (2006/05/04)
  • Xomorroak/Bichitos (2005)
  • Apolo 21/01/2004 (2004)
  • Irun meets Bristol, Komunikazioa (2003)
  • In-Komunikazioa (2002)
  • FM99.00Dub Manifest (2000)
  • erREMIXak (1999)
  • Brigadistak Sound System (1999)
  • Amodio eta Gorrotozko kantak (1998)
Kontakturako
  • METAK Esan Ozenki Eguskintza Karrika, 13 20304 IRUN (GIPUZKOA) Tel: (34) 943-63.31.37 •
  • info@esan-ozenki.com
Erlazionaturiko edukiak